Последни вести

Видео

Каква измама!Еве како всушност изгледаат моделите?!

Совршенство за две минути…Видеото покажува како всушност моделите изгледаат пред  да поминат низ рацете на виртуелниот мајстор за совршенство. Да, дека фотошопот прави чуда не е ништо ново и невообичаено, […]