ПАЈАК МУ ГО КРЕНА АВТОМОБИЛОТ: Погледнете што направи тој…

Loading...

Еден жител на Лондон се паркирал на место на кое не смеел, па се појавил „пајак“ и му го кренал автомобилот.Тој не можел да се помири со тоа, па си влегол во автомобилот и им побегнал..
Погледнете го видеото…

 
Тој не можел да се помири со тоа, па си влегол во автомобилот и им побегнал..
Погледнете го видеото…

 

loading...
Loading...