Паранојата е зезната работа

Loading...

Влеговме во новата година, подготвени за нови предизвици и авантури. Но, нашиот афористичар Марјан се плаши од нешто. Дознајте што би можело да биде тоа во денешниот афоризам.- Се плашам да не имам параноја.
Марјан Анѓеловски- Се плашам да не имам параноја.
Марјан Анѓеловски

loading...
Loading...