Пет чудни, но делотворни начини како да го преболите поранешното момче

Loading...

Заборавете на гледањето романтични комедии и плачење слушајќи ги најомилените песни- доколку навистина сакате да го заборавите поранешното момче, обидте се со овие трикови.Купете нови чаршафи
Бидејќи работите мирисаат на вашата љубов и секогаш ќе ве потсетуваат на него. Не морате да ги фрлите, но ставете ги во плакар и чекајте некои посреќни времиња, а до тогаш уживајте во новите.
Исчистете ги подовите
И прозорците, и сите површини во станот. Освен што ќе ви биде чисто, овој ритуал ќе ви помогне да го исчистите просторот од поранешниот.
Читајте вести
Бидејќи тоа е единствениот начин да сватите дека светот не застанал. И понатака се се движи исто како и кога бевте заедно, а читањето весници побрзо ќе ве врати во реалноста.

Отпатувајте
Дури и на еднодневен излет, за да видите дека има многу луѓе кои се уште не сте ги запознале и многу ситуации кои се уште не сте ги искусиле. Така полесно ќе се вратите во нормален колосек.
Гледајте хорори
Бидејќи романтичната комедија  во моментот е вашиот најлош непријател. Наместо да гледате како двајца луѓе се забавуваат, гледајте како некој ги брка низ шумата. Помага. Купете нови чаршафи
Бидејќи работите мирисаат на вашата љубов и секогаш ќе ве потсетуваат на него. Не морате да ги фрлите,

loading...
Loading...