Пет ситуации во кои жените треба да го имаат главниот збор

Времето на „мачо“ мажите оддамна помина. Жените денес се се посамостални и поодлучни, знаат што сакаат од животот. Па затоа, мажите се почесто признаваат во кои ситуации жените треба да го имаат главниот збор.
1. Излегување
Иако е заеднички договорот за вечерните излегувања, но најдобро би било кога барем еднаш жените би го испланирале целото излегување од почеток до крај. Тоа ги воодушевува мажите.
2. Секс
Диманичен секс е секогаш полн погодок, затоа оставете ја рутината на страна и одберете поза во сексот во која вие ќе доминирате. Исто така може да го нападнете во дел од денот кога не очекува или пак во некое катче во станот.
3. Патување
Жените сакаат изненадувања, но понекогаш ситуацијата би требало да биде обратна ситуација. Изненадете го партнерот со патување  во кое двајцата ќе уживате.  Ако доволно го познавате вашиот партнер само резрвирајте и не кажувајте ништо.
4. Финансии
Кога се работи за пари, договорот е многу важен.  Иако вистинскиот кавалер ќе посегне секогаш по новчаникот, но не мора да значи дека секогаш мажите се тие што плаќаат, покажете му дека сте рамноправни во се па и во финансиите.
5. Семејни средби
Немојте однапред да одбивате да се дружите со неговото семејство. Потсетете го да ги побара, предложете посета на неговото семејство, организирајте заеднички ручек или пак сами одберере подарок за неговата мајка.
 Времето на „мачо“ мажите оддамна помина. Жените денес се се посамостални и поодлучни, знаат што сакаат од

Пронајдете не на следниве мрежи: