Пијан маж нападнал жена, па си добил ќотек како никогаш во животот!

Жената мирно си стоела на станицата и чекала превоз, кога одеднаш вербално а потоа и физички ја нападнал пијан маж кој исто така чекал превоз. Но, таа не го оставила туку, така…
По ова сигурно нема повторно да му текне да го стори истото.
А, како се испаднало на крај погледнете во видеото…

 
Но, таа не го оставила туку, така…
По ова сигурно нема повторно да му текне да го стори истото.
А, како се испаднало на крај погл

Пронајдете не на следниве мрежи: