Пијана жена на паркинг оштетила 17 автомобили!

Loading...

Добро е што граѓаните одлучиле да ја почекаат полицијата, бидејќи била во состојба некого и да прегази.Една пијана русинка на паркинг уништила севкупно 17 автомобили.
Каква лоша Водка пиела не е познато, но снимката открива дека била многу агресивна.
Погледнете како изгледа овој немил настан:Една пијана русинка на паркинг уништила севкупно 17 автомобили.
Каква лоша Водка пиела не е познато, но снимката открива дека била многу аг

loading...
Loading...