По 9 месеци се вратил од служба: Ништо не укажуваше на тоа ШТО ќе затече во домот!

Loading...

Службата во војска со себе носи и одделеност од домот и семејниот живот во поголем дел од годината.Посветен на својата земја, полковникот Ден бил распореден на служба во Авганистан. Дома ја оставил сопругата и најдобриот пријател – кучето.
Меѓутоа, не ни сонувал кого ќе затекне на домашниот праг при враќањето дома.
По 9 месеци, се вратил дома и во прегратката на сопругата здогледал мало бебе. Тоа била трогателна прва средба со ќеркичката.

Додека служел во Авганистан, неговата сопруга се породила и на свет донела прекрасна ќеркичка.
Во ова видео, таткото за прв пат се запознава со бебето, а вам ви оставаме да уживате во овој момент на нежност и прекрасни емоции.
Посветен на својата земја, полковникот Ден бил распореден на служба во Авганистан. Дома ја оставил сопругата и најдобриот пријател – кучето.

loading...
Loading...