Подгответе си свежи житарки со овошје и семки

Loading...

Ви претставуваме еден свеж утрински појадок за сите оние кои сакаат термички необработена храна.
Покрај богатството со хранливи материи кои се добро избалансирани богат е и со ензими кои се катализаторите при метаболизирањето на храната.
Потребни состојки:
Повеќе на следниот ЛИНКВи претставуваме еден свеж утрински појадок за сите оние кои сакаат термички необработена храна.

loading...
Loading...