Почина познат српски пејач!

Познатиот пејач и композитор, Боба Стефановиќ, кој зад себе има богата кариера, почина на 69-годишна возраст во Белград.Богатата музичка кариера тој ја започна во далечната 1962 година во инструменталниот состав “Zlatni dečaci”. Имаше школа за пеење, а познат е по голем број хитови.
Боба пееше од својата 15-годишна возраст и од тогаш нижеше само хитови.
Нека почива во мир.Богатата музичка кариера тој ја започна во далечната 1962 година во инструменталниот состав “Zlatni dečaci”. Имаше школа за пеење, а позн

Пронајдете не на следниве мрежи: