Почнува Европското Првенство во Словенија – Ова е распоредот на натпреварите!

Почнува битката во Словенија. Ова е распоредот на натпреварите.4.СЕПТЕМВРИ – СРЕДА
14:30 ЛЕТОНИЈА – БИХ СИТЕЛ 3
17:45 МАКЕДОНИЈА – ЦРНА ГОРА СИТЕЛ
21:00 СРБИЈА – ЛИТВАНИЈА СИТЕЛ
 
5.СЕПТЕМВРИ – ЧЕТВРТОК
14:30 ЦРНА ГОРА – ЛЕТОНИЈА СИТЕЛ 3
17:45 БИХ – СРБИЈА СИТЕЛ 3
21:00 МАКЕДОНИЈА – ЛИТВАНИЈА СИТЕЛ
 
6.СЕПТЕМВРИ – ПЕТОК
14:30 ЦРНА ГОРА – БИХ СИТЕЛ
17:45 ЛЕТОНИЈА – ЛИТВАНИЈА СИТЕЛ 3
21:00 МАКЕДОНИЈА – СРБИЈА СИТЕЛ
 
7.СЕПТЕМВРИ – САБОТА
14:30 ШПАНИЈА – ЧЕШКА СИТЕЛ 3
17:45 ХРВАТСКА – ПОЛСКА СИТЕЛ 3
21:00 ТУРЦИЈА – ГРЦИЈА СИТЕЛ
 
8.СЕПТЕМВРИ – НЕДЕЛА
14:30 МАКЕДОНИЈА – БИХ СИТЕЛ
17:45 СРБИЈА – ЛЕТОНИЈА СИТЕЛ 3
21:00 ЛИТВАНИЈА – ЦРНА ГОРА СИТЕЛ
 
9.СЕПТЕМВРИ – ПОНЕДЕЛНИК
14:30 МАКЕДОНИЈА – ЛЕТОНИЈА СИТЕЛ
17:45 ЛИТВАНИЈА – БИХ СИТЕЛ 3
21:00 ЦРНА ГОРА – СРБИЈА СИТЕЛ 3
Извор: MKD-news4.СЕПТЕМВРИ – СРЕДА
14:30 ЛЕТОНИЈА – БИХ СИТЕЛ 3

Пронајдете не на следниве мрежи: