ПОДГОТВЕТЕ СЕ: Вечерва на небото ќе се појави Супермесечина која има големо значење!

Loading...

Супермесечината е помоќна од обичната Месечина поради близината до Земјата и поради тоа ќе ги почувствувате остварувањата на катарзичен начин. Доколку чувствувате дека сте на чекор да доживеете некаков пресврт на емотивен план, тогаш тоа е навистина така.Месечината влијае на хороскопските знаци, а овој пат најсилно влијание ќе има на емоциите и интуицијата.
Вечерва Супермесечината е во знакот на Риби. Рибите се сонувачи кои преферираат фантазии. Поради Јупитер кој ќе биде во конјукција со Месечината, можеби ќе се почувствувате збунети поради емоциите.
Ова ќе биде врв на емотивниот момент кој се гради од месец април.
Ќе го оценувате секој преземен чекор.
Интуицијата подобро ќе ви работи, ќе бидете покреативни и попродуктивни. Препорака од астролозите е да почекате до 6. септември ако планирате да донесете некои важни одлуки.Месечината влијае на хороскопските знаци, а овој пат најсилно влијание ќе има на емоциите и интуицијата.
Вечерва Супермесечината е во знако

loading...
Loading...