Погледнете го трејлерот за Final Fantasy XV

Loading...

Објавен е нов трејлер за долгоолекуваната игра од Final Fantasy франшизата, кој покажува како ќе изгледаат борбите, возењето и фантастичните чудовишта, сместени во дистописка иднина.Помина една година откако беше најавена оваа игра, на која се работи од 2006-та година. Final Fantasy XV ќе излезе во 2015-та година и ќе биде дoстапна за Xbox One и PlayStation 4.
Погледнете го трејлерот на:gsm.mkПомина една година откако беше најавена оваа игра, на која се работи од 2006-та година. Final Fantasy XV ќе излезе во 2015-та година и ќе биде дoст

loading...
Loading...