Погледнете како океанот во Калифорнија може да ви го расипе ручекот

Loading...

 
Погледнете: огромен бран “влезе” во ресторан во Калифорнија 
 Посетителите во ресторанот “Моби Дик”, на кејот во Санта Барбата, Калифорнија, беа присутни кога огромен бран ги разби прозорите и влезе во локалот.

На видеото може да се види како луѓето седат во ресторанот, додека невремето надвор крева големи бранови. Еден од брановите влегува во локалот.
Посетителите во ресторанот “Моби Дик”, на кејот во Санта Барбата, Калифорнија, беа присутни кога огромен бран ги разби прозорите и влезе во локалот

loading...
Loading...