Погледнете како ова куче плива со делфини!

Чучето Луи е снимено како плива во море близу брегот на Австралија во друштво на јато делфини.Луи заедно со својот сопственик ги набљудувал делфините и нестрпливо вртел со опашката во желба да им се придружи. Тој храбро зачекорил во водата и им се придружил на делфините.
„Луи, погледни таму. Еве еден близу тебе“, рекол сопственикот на кучето, покажувајќи му ги делфините, додека кучето пливало.
Луи брзо ги стигнал делфините кои пливале околу него.
Сепак, нивното дружење не траело долго, бидејќи делфините заминале по својот пат, а кучето се вратило кај својот сопственик.Луи заедно со својот сопственик ги набљудувал делфините и нестрпливо вртел со опашката во желба да им се придружи. Тој храбро зачекорил во водата и

Пронајдете не на следниве мрежи: