Погледнете како оваа кандидатка „му го спушти“ на Аца Лукас и ги насмеа сите во студиото!

Loading...

Славица Миленковиќ (38) од Крушевац оваа сабота беше една  од учесничките во Ѕвездите на Гранд. Таа доби пофалба за својот изглед во тие години, но не помина понатаму.Посебно интересна ситуација беше кога таа се „спречка“ со Аца Лукас. Таа го замоли жирито да отпее една песна на „суво“, но ни тогаш не ги исполни очекувањата.
„Ајде уште некоја да видиме дали следната ти лежи“, брзо дофрлил Лукас, а таа му вратила: „Добро, Аца не би бил Аца доколку не даде некој коментар“, на што и рекол дека ја фалат само поради нејзиниот изглед.
Кога Поповиќ ја прашал како и се видел Аца на аудицијата, рекла дека е сосема ОК, но потоа додала дека овој пат зборувал малку повеќе. „Би ти било подобро малку повеќе да зборуваш, отколку да пееш“, рекл Лукас, но таа повторно не останала должна, па ги насмеала сите во студиото кога му порачала: „Дај ми го бројот па ќе зборуваме“.

Посебно интересна ситуација беше кога таа се „спречка“ со Аца Лукас. Таа го замоли жирито да отпее една песна на „суво“, но

loading...
Loading...