ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ТОА ГО ПРАВАТ РУСИТЕ: Авиони полетуваат и слетуваат на автопат!

Најверојатно автопатот во моментот на оваа воена вежба бил затворен поради безбедност на сите учесници.На Јутуб се појави видео со крајно необична снимка на која се гледаaт руските авиони миг-27 и су-25 кои полетуваат и слетуваат верувале или не , на автопат.
Најверојатно автопатот во моментот на оваа воена вежба бил затворен поради безбедност на сите учесници.
Целото случување го проследиле многубројни фоторепортери и официри. 
Погледнете го видеото…

 
На Јутуб се појави видео со крајно необична снимка на која се гледаaт руските авиони миг-27 и су-25 кои полетуваат и слетуваат верувале или не , на

Пронајдете не на следниве мрежи: