ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВО ВИДЕО хакерите прикачиле на страницата на полицијата во…

Службената интернет страница на Министерството за внатрешни работи во Тузланскиот кантон синоќа се нашла на удар на хакери!Пристапот на страницата  www.muptk.ba бил хакиран а и на насловната страна се нашла една непримерна содржина.
Имено, во вестите под наслов „Претрес во Тузла“ е прикачена една видео снимка со порно содржина. Погледнете на следната страна…

Muptik.ba е страница на која се објавуваат содржини за активностите на полицијата на Тузланскиот кантон и не бележи голем број на посети.Во доцните часови кога биле објавени содржините имало над 30 луѓе. 
Споменатата содржина која била поставена синоќа во вечерните часови во меѓувреме била тргната. 
 Пристапот на страницата  www.muptk.ba бил хакиран а и на насловната стран

Пронајдете не на следниве мрежи: