Поховани пиперки со ФЕТА сирење!

Поховани пиперки со ФЕТА сирење!Состојки:
10 пиперки
10 парчиња фета сирење
150 гр брашно
2 јајца
100 гр презла
Подготовка:
Пиперките ги печеме, лупиме и го чистиме внатрешниот дел внимателно.
Околу 250-300 гр фета сирење сечеме на 10 парчиња и ги полниме пиперките со по едно парче фета.
Полнетите пиперки ги валкаме прво во брашно, па јајце па презла и ги пржиме во поголема количина на масло.Состојки:
10 пиперки
10 парчиња фета сирење
150 гр брашно
2 јајца
100 гр презла

Пронајдете не на следниве мрежи: