Покана за 11 коло на македонската кугларска лига

Во сабота /28.03.2015 година/ ќе се одиграат три натпревари од единаесеттото коло од македонската кугларска лига.Дербито на 11 коло ќе се одигра во кугланата во спортскиот центар “Борис Трајковски”, со почеток во 11 часот, каде второпласираната екипа на “Вардар 2014” игра со четвртопласираната екипа на “ГТЦ”. 
Во сабота со почеток од 10 часот ќе се одиграат два натпревари во кугланата “Мусандра” во ГТЦ, каде ќе се сретнат екипите на “Империјал Тобако” и “Хераклеа” (патеки 1-4) и екипите на “18 Август Адинг” и “Макпетрол” (патеки 5- 8). 
Последниот натпревар од 11-то коло помеѓу екипите на “Работнички” и “Македонија” ќе се одигра во вторник (31.03.2015 година) во кугланата “Мусандра” во ГТЦ, со почеток во 17 часот.
Дербито на 11 коло ќе се одигра во кугланата во спортскиот центар “Борис Трајковски”, со почеток во 11 часот, каде второпласираната екипа на “

Пронајдете не на следниве мрежи: