Полесните вежби покорисни за здравјето

Loading...

Ниско интензивните, долги вежби се покорисни за телото од кратките, а напорни вежби, тврдат научниците. Истражувањата покажуваат дека долгите лесни вежби го подобруваат нивото на инсулин и липидите поефикасно отколку интензивните движења.
Дознајте повеќе на najadise.mkНиско интензивните, долги вежби се покорисни за телото од кратките, а напорни вежби, тврдат научниците. Истражув

loading...
Loading...