Полицаец запира кола и и вели на плавушата зад воланот…

Loading...

Полицаец запира кола и и вели на плавушата зад воланот:- Добар ден. Документите ве молам.- Зошто, господин полицаец?- Затоа што возевте со сто километри на час во населено место.- Каков час! Јас излегов од дома пред 5-6 минути!- Добар ден. Документите ве молам.- Зошто, господин полицаец?- Затоа што возевте со сто километри на час во населено место.- Како

loading...
Loading...