ПОЛИЦАЈКА поради ова видео ДОБИЛА ОТКАЗ!

Loading...

Полицајката Кристина, снимила за своите колеги видео, во кое е разголена и заводливо игра. Се испоставило дека тоа не било добра идеја.Руската полицајка останала без работа, откако споделила еротска видео снимка на затворена Фејсбук група со своите колеги. Оваа 26-годишна девојка работела во московската метро полиција, а кога надредените го виделе видеото, веднаш ја отпуштиле.
Погледнете го видеото:Руската полицајка останала без работа, откако споделила еротска видео снимка на затворена Фејсбук група со своите колеги. Оваа 26-годишна девојка р

loading...
Loading...