ПОЛН ПОГОДОК: Десерт кој НЕ ДЕБЕЛЕЕ!

Сигурно сте размислувале како би било кога никогаш не би се откажете од благото задоволство, а за возврат тоа да не ве дебелее? Да, сепак такво нешто постои.Состојки:
   авокадо
   агавин сируп или мед
   какао во прав
   ванила во прав
   цимет
   какао путер
*Набројаните состојки не треба стриктно да ги следите, доколку некои ги нема , можете да ги замените со други кои имаат иста улога. Овие намирници се ставаат во блендер и се мешаат.Состојки:
   авокадо
  &nbsp

Пронајдете не на следниве мрежи: