“Последната исповед пред ударот на астероидот“ стана хит на Твитер

Loading...

Деновиве, кога ни се закануваа небесни тела од универзумот, беше само прашање на време и на инспирација кога нешто поврзано со овие случувања ќе стане хит на социјалните мрежи.
Социјалната мрежа Твитер  беше преплавена со објави со ознака #asteroidconfesions.  На тој начин корисниците на Твитер пишуваа објави, кои сакаа со светот да ги поделат  во “последените моменти“  од животот, признавајќи апсолутно се, од прељуби до неможноста да се сфатат некои нови трендови.
Еве некои од статусите:
 – Купувам детски играчки кои некогаш не сум ги имал и си играм со нив пред да одам во кревет!
 – Не ми се допадна новиот “Бетмен“
 – Оставам монети на паркирани автомобили за бездомници. Не затоа што ги сакам бездомниците, туку зошто ги мразам монетите.
 – Џезот на мојот Ај Фон (iPhone) е само добар имиџ. Иако всушност и никој не гледа во мојот Ај Фон.
 – Никогаш не бев сигурна што правеше минатото лето.
 – Бог не постои.
Ако сте заинтересирани какви се исповеди “паднаа“ во моментот кога постоеше можност  светот да “ичезне“, проверете го изворниот код на Твитер со испишување на споменатата ознака.
Извор/Фото: index.hrДеновиве, кога ни се закануваа небесни тела од универзумот, беше само прашање на време и на инспирација кога нешто пов

loading...
Loading...