Потресна молба на таткото до Фејсбук: Синот ми умре сакам да го видам неговиот филм!

Loading...

Мојот син умре на 28 јануари во 2012 година, но никако не можам да пристапам на неговиот профил. Се што сакам е да го видам неговиот филм, напиша тој.Џон Берлин, чиј син Џеси(21) починал пред две години, се обрати со видео до Mark Zuckerberg со специјална молба. Тој сакал да дојде до филмот „Look Back “ на Џеси.
По повод 10-тиот роденден Фејсбук ја објави оваа опција. Па така Џон сака да го погледне видеото на неговиот Џеси.
„Мојот син почина на 28 јануари 2012, но никако не можам да пристапа до неговиот профил. Се што сакам е да го видам неговиот филм“- изјавил таткото.

 
Неговата порака за помалку од 24 часа ја видео многу луѓе меѓу кои и Марк.
Подоцна исто така на Фејсбук објавил дека штотуку го контактирале и дека секако ќе му помогнат.
Погледнете го видеото.
 
 
Џон Берлин, чиј син Џеси(21) починал пред две години, се обрати со видео до Mark Zuckerberg со специјална молба. Тој сакал да дојде до филмот &bdqu

loading...
Loading...