Повеќе од 100 злоставувани тинејџерки им родиле деца на силувачите во Ротерхам!

Loading...

Претходно пишувавме за група Пакистанци кои силуваат тинејџерки низ Ротерхам, а за кои надлежните служби не преземале никакви мерки за да ги заштитет девојките од нив. Во денешната вест, ви приложуваме исповед на една тинејџерка која била присилена да абортира, но по второто силување сепак го родила детето.Џејн изјавила дека нејзиниот напаѓач ја предупредил дека ќе ја убие ако одбие да го абортира детето. Ова се случило кога таа имала само 14 години.
Денеска таа има 30 години и откри како повторно забременила од истиот силувач, само шест месеци по абортирањето на првото дете.
„Ми рече дека тој и неговите пријатели ќе ме убијат ако го задржам бебето“, раскажува таа.
Шест месеци подоцна, таа се преселила, но напаѓачот пак ја нашол и повторно спиеле заедно. Џејн пак забременила, но овој пат ѝ дозволил да го задржи бебето, под услов да стане муслиманка и да ги почитува обичаите.
По раѓањето на бебето, парот ги загубил контактите две години бидејќи нејзиниот напаѓач завршил во затвор поради сексуално злоставување на друга девојка.Џејн изјавила дека нејзиниот напаѓач ја предупредил дека ќе ја убие ако одбие да го абортира детето. Ова се случило кога таа имала само 14 години.

loading...
Loading...