Повеќе од 3 МИЛИОНИ луѓе за 24 часа го имаат видено ова видео, кое ќе ВЕ НАТЕРА ДА ЗАПЛАЧЕТЕ!

Loading...

Иако неговиот почеток од настапот гледачите и жирито го дочекале со насмевки на лицата, тие насмевки брзо прераснале во исплашени изрази на лицата и солзи во очите.Погледнете ја пораката која ова момче во арапската верзија на „Јас имам талент“ му ја испрати на светот.
Египќанецот во забавена верзија и со неверојатна фацијална експресија покажа борење, ранување, вадење куршуми и шиење на рамото, а својот перформанс го завршил плачејќи и зборувајќи за страдањата во Палестина, Египет, Либија, Либан, Сирија и другите арапски држави, воедно повикувајќи на национално единство.
Порака за Америка, Израел, но и за целиот свет.
Ги натера жирито и целата публика да заплачат.Погледнете ја пораката која ова момче во арапската верзија на „Јас имам талент“ му ја испрати на светот.
Египќанецот во забавен

loading...
Loading...