Познатата актерка денес е една од најубавите Србинки

Loading...

Актерката Бојана Ординачев, важи за една од најубавите Србинки.Во 2004-тата година ја гледавме во серијата „Јелена“, а денес е дел од популарната серија „Вистини и лаги“.
Актерката Бојана Ординачев, важи за една од најубавите Србинки.
Во последното интервју таа открива дел од својот живот и карактер.
Кај луѓето најмногу ја нервира кога доцнат. Со актерство би се занимавала дури и да добие милиони на лото.
Упорност, истрајност и посветеност се трите карактеристики кои ги обожува кај себе.
Најголем страв има од тоа деке нејзините најблиски еден ден ќе се разболат.
Како изгледа денес, погледнете во продолжение.

 Во 2004-тата година ја гледавме во серијата „Јелена“, а денес е дел од популарната серија „Вистини и лаги“.

loading...