Пред Нова Година Влавот му дава пиштол на комшијата и му вели…

Loading...

Пред Нова Година Влавот му дава пиштол на комшијата и му вели во 24 часот да пукне два пати.Комшијата во 24 часот пукнал два пати со пиштолот и влавот им вели на внучињата:- Го отепаа Дедо Мраз, нема пакетчиња!Комшијата во 24 часот пукнал два пати со пиштолот и влавот им вели на внучињата:- Го отепаа Дедо Мраз, нема пакетчиња!

loading...
Loading...