Пресметка помеѓу Yamaha и Mercedes

Loading...

Опасно по живот со 300 km/h….По улица полна со возила тие се тркаа возејќи 300 на час…
Според скромниот опис на видеото, мотоциклистот кој впрочем ја има направено снимката вози Yamaha R1, наjверојатно модифицирана. Поупатените ќе ви кажат дека моторот на видеото вози многу побрзо од 299 km/h (колку што покажува брзинометарот), но авторот, очекувано, ги избегнал ваквите подробности. Белиот мерцедес, повторно според описот на авторот, е SL63 AMG. Сите други учесници во видеото пред се’ се извонредно среќни луѓе. Не ни помислуваме што ќе се случеше доколку овие двајца лудаци удреа некој од нив…По улица полна со возила тие се тркаа возејќи 300 на час…
Според скромниот опис на видеото, мотоциклистот кој впрочем ја има направено сн

loading...
Loading...