Приказна за мечката: Краток анимиран филм кој доби Оскар

Loading...

Секој ден, мечка излегува на улица и ја раскажува својата животна приказна…Децата гледаат шоу со интересни механички кукли. Но, не знаат дека всушност приказната на мечката е тажна и трогателна. Единствената работа што и помага на мечката да остане силна е убавите спомени од семејството, кое повеќе не е со неа.
Погледнете:Децата гледаат шоу со интересни механички кукли. Но, не знаат дека всушност приказната на мечката е тажна и трогателна. Единствената работа што и п

loading...
Loading...