Приказни кои ќе ве натераат да верувате во карма

Loading...

Постојат неколку животни приказни кои дефинитивно ќе ве замислат и ќе ве натераат да верувате во карма.Во 1981 година, Мајкл Годвин, бил осуден на смртна казна, односно било одлучено казната да се изврши на електрична столица.
Мајкл бил обвинет за убиство и полов напад. Меѓутоа токму пред извршување на смртната казна бил ослободен од обвинението за полов напад, и така неговата казна била доживотен затвор. 
Осум години подоцна, обидувајќи се да поправи пар слушалки приклучени на телевизорот во ќелијата, погрешно поврзал неколку жици и седнал на метална тоалетна шоља. Годвин веднаш починал од електричен шок.
Во 2013 година еден бездомник, во кутијата во која ги собирал парите од питачењето пронашол свршенички прстен кој сосема случајно паднал. Една недела подцна добил нов мотор, куќа и 100 000 долари донација, од свршеникот на девојката.
Мел Игнатов во 1988 година бил обвинет за сурово убиство на неговата девојка, Бренда Шефер. Игнатов најпрво ја врзал девојката за стаклена масичка во дневната соба и брутално ја измачуал.
Прочитајте повеќе на mkd-news.comВо 1981 година, Мајкл Годвин, бил осуден на смртна казна, односно било одлучено казната да се изврши на електрична столица.
Мајкл бил обвин

loading...
Loading...