ПРИКАЗНИ од Ургентно: Што сѐ им се заглавува на луѓето за време на сексуалните односи?

Loading...

Докторите кои работат во Ургентно, навистина гледаат сѐ и сешто. Меѓу другото, им доаѓаат пациенти со секакви предмети кои се заглавени во нивните тела. Ова се некои од најневеројатните, но и најчесто заглавуваните предмети…Храна со чуден облик
Вработен во Ургентно, Алехандро Алхамбра, тврди дека видел жени кои наместо сексуални играчки во себе ставале замрзнати виршли и банани. Но, проблемот е тоа што храната се топела и делови од неа останувале заглавени во вагината.
Мобилен телефон
Една жена наводно успеала да го заглави мобилниот телефон на својот партнер во вагината. Иако деталите за тоа како телефонот останал таму се нејасни, лекарите успеале да го извлечат и ѝ го вратиле на жената која рекла дека мора да му го врати на партнерот.
Дилдо
„Секогаш ќе се најде по некое дилдо“, истакнува Алхамбра. Тој проценува дека ваквите случки се случуваат најмалку еднаш месечно.
Стаклено шише
„Кога ќе се бутне шише во анусот, тоа може да предизвика вшмукување и шишето нема лесно да може да се извади“, предупредува професорката и докторката Дарија Гилеспи. За жал, еден од нејзините пациенти го научил ова на потешкиот начин.
Лак за коса
Алхамбра се присети дека една вечер примил жена на која голем спреј од лак за коса ѝ се заглавил во вагината.
Далечински управувач
Една друга жена дошла со далечинско во вагината. Непознато е дали можела да ги менува каналите со помош на вежбите на Кегел.
Вибратор
Алхамбра се присетил на маж кој толку длабоко пикнал вибратор во анусот, што тој сѐ уште вибрирал кога го однеле на операција.Храна со чуден облик
Вработен во Ургентно, Алехандро Алхамбра, тврди дека видел жени кои наместо сексуални играчки во себе

loading...
Loading...