Пример за „искусен возач“

Loading...

Паркирани сте во мала уличка на сред Италија и сакате да ја свртите колата во спротивен правец. 
На тоа може да ве подучи „искусниот“ возач, кој буквално ја запре пола Италија. 
Погледнете како изгледа тоа!Паркирани сте во мала уличка на сред Италија и сакате да ја свртите колата во спротивен правец. 
На тоа може да ве подучи „искус

loading...
Loading...