ПРОБАЈ ИЗНЕРВИРАЈ ЦРНКИЊА!

Кога разговарате мирно и сталожено, можете многу недоразбирања да решите. Меѓутоа, тоа не е гаранција дека ќе излезе така во сите случаи.Со некои луѓе не можете да се разберете со збор, па преземате други мерки. Оваа мерка на меѓусебно „разбирање“ и не е некое солидно решение за проблемот. Научена лекција: Не се плеткај со црнкиња! Со некои луѓе не можете да се разберете со збор, па преземате друг

Пронајдете не на следниве мрежи: