Продолжува собраниската расправа за модернизација на АРМ

Loading...

Во рамки на 85.седница денеска ќе продолжи собраниската расправа по Предлог на законот за дополнување на Законот за одбрана, по скратена постапка.По завршувањето на 85. седница ќе продолжи 92-та на која народните избраници за измените и дополнувањата на Законот за политички партии, во прво читање поднесен од Лилјана Поповска, за измените и дополнувањата на Законот за унапредување и заштита на правата на припадниците на заедниците кои се помалку од 20 проценти од населението во Република Македонија, во прво читање поднесен од пратеникот Енес Ибрахим и измените на Законот за Владата на Република Македонија, во прво читање поднесен од пратеничката група на СДСМ.По завршувањето на 85. седница ќе продолжи 92-та на која народните избраници за измените и дополнувањата на Законот за политички партии, во пр

loading...
Loading...