Професорка по секс: Спиела со 140 мажи, а потоа им давала оценки

Loading...

Сенди Нардо (53) од Британија, во една емисија открила дека спиела со 140 мажи, а за секој од нив имала посебна оценка. Инаку, таа пишува во слободно време, па токму нејзиното хоби допринело да почне да го забележува перформансот на нејзините сексуални партнери.Според нејзиното тврдење, таа имала сексуални односи со повеќе од 140 мажи и за секој од нив има водела по една страница на која ги бележела нивните предности и маани. Освен нивните вистински имиња и презимиња, таа им давала и прекари како „Викинг“, „Црвениот Мајк“, итн.
Таа ги оценувала според тоа какви се во кревет, начинот на однесување, облекување, но и според тоа дали доволно се грижат за својот изглед и здравје.
Десетката била највисоката оценка, а единствениот кој ја добил бил нејзиниот поранешен маж.
Иако во креветот бил одличен, Сенди рече дека тој во „главата не бил свој“.Според нејзиното тврдење, таа имала сексуални односи со повеќе од 140 мажи и за секој од нив има водела по една страница на која ги бележела нивнит

loading...
Loading...