Пропатувајте околу СВЕТОТ со ова ВИДЕО!

За само 24 дена Алекс Профит направил 2000 фотографии од 8 различни држави склопени во само едно видео.Пат околу светот во само 2000 фотографии, Париз, Барселона, Берлин, Санкт Петербург, Шангај, Токио, Њујорк,  Лондон… Алекс профит креаторот на ова извондредно ќе продолжи да патува низ светот се додека не го фотографира секое место на планетата Земја.
Погледнете го видеото ќе ве остави без зборови:Пат околу светот во само 2000 фотографии, Париз, Барселона, Берлин, Санкт Петербург, Шангај, Токио, Њујорк,  Лондон… Алекс профит креат

Пронајдете не на следниве мрежи: