ПРВ ВО ГРАДОТ имал iPhone6 : Само што го купил му паднал од раце и…

Loading...

Jack Cooksey, 18 годишно момче од Перт прв vo gradoт успеал да добие iPhone6 но со неговата немарност исто така беше и прв кој ја тестираше издржливоста на апаратот.Погледнете го инцидентот.

Локалната телевизија го замолила момчето да го покаже телефонот кон камерите, меѓутоа нервозата го направи своето, па iPhone-от летна на земја.
Младото момче потоа на својот Твитер профил објави дека моментално тој е најпосакуваниот смартфон на светот, а за доказ прикачи и фотографија на која може да се види дека апаратот нема никакви гребаници.

IPhone is all good to those asking! No damage. Survived the first Apple drop test!!!! pic.twitter.com/KtO4J16QnY
— Jack (@triggywiggy) September 19, 2014

Цената на новиот IPhone6 во Австралија, и тоа најслабиот модел од 16 гигабајти, е 869 австралиски долари. Погледнете го инцидентот.

Локалната телев

loading...
Loading...