Прва македонска ТВ серија годинава: Канал 5 гордо ја најавува ТВ серијата „ Болка на душата“ која премиерно ќе се емитува утре во 21.45

Loading...

После првиот филм во наша продукција – „Вистинска Љубов“, следува нова мини ТВ серија од 4 продолженија, објави Канал 5.-После „Вистинска љубов“, следува нашата нова ТВ надеж , серијата  „Болка на душата“, објави телевизијата.
Тоа е второ ТВ продукциско дело на телевизија Канал 5, по сценарио и во режија на Јани Бојаџи.
Станува збор за еден мошне алегорична серија, серија која раскажува една македонска приказна која не враќа можеби неколку стотина години назад и не доведува до денешното време.
Премиерата на првата епизода е закажана за утре, 11ти октомври 2016 година, во 21.45 час. на Канал 5 ТВ.-После „Вистинска љубов“, следува нашата нова ТВ надеж , серијата  „Болка на душата“, објави телевизијата.
Тоа

loading...
Loading...