ПРВА снимка од тајниот ритуал за пристапување во мафијата!

Италијанската полиција соопштила дека прв пат дошла до видео на кое може да се види тајниот ритуал за пристапување во озлогласената мафијашка организација Ндрангета.Истражителите не откриле како настанала снимката за регрутација на нови членови во мафијата близу  една фабрика во северна Италија. А меѓу членовите имало и 17 годишно момче.
Обвинителката од Милано- Илда Боксани рекла денес дека видеото покажува како „силата на традицијата“ и помага на Ндрангета, која се занимава со растурање на кокаин на глобално ниво, да опстане.
Заклетвата која се полага потсетува дека од предавниците се очекува да извршат самоубиство.
Погледнете го видеото.

 
Истражителите не откриле како настанала снимката за регрутација на нови членови во мафијата близу  една фабрика во северна Италија. А меѓу чле

Пронајдете не на следниве мрежи: