Разјаснети се 10 мистериозни филмски завршетоци

Loading...

Колку пари сте гледале некои филм и на крајот сте останале збунети, бидејќи филмот завршил потполно неочекувано и нејасно? Сте го гледале Почеток со Леонардо ди Каприо во главна улога? На крајот на филмот останува потполно нејасно што се случува со главниот лик, дали е тој буден или ги сонува своите деца?
Ви претставуваме видео, кое можете да го погледнете што всушност се случува со Леонардо, но и најверојатно  решение за други девет познати филмови, кои направија збрка во главата на своите гледачи.
Погледнете го видеото:Сте го гледале Почеток со Леонардо ди Каприо во главна улога? На крајот на филмот останува потполно нејасно што се случува со главниот лик, дали е

loading...
Loading...