РАЗМИСЛЕТЕ: Дали СИТЕ сме ЕДНАКВИ?

Многу често знаеме да слушнеме дека жените се родени само за во кујна, а мажите за градината, или мислењата базирани на тоа дека ако жените поминат една вечер со некој маж, веднаш се етикетирани, односно именувани со погрди зборови, додека пак, ако мажите тоа го сторат, тогаш е нешто херојско и најнормално. Сепак, повторно размислете.Дали треба да сме поделени на машки и женски или сите сме еднакви? Дали работата во куќата е машка или женска, или е еднаква за сите? Отвори го умот и погледни!Дали треба да сме поделени на машки и женски или сите сме еднакви? Дали работата во куќата е машка или женска, или е еднаква за сите? Отвори го умо

Пронајдете не на следниве мрежи: