РЕДОК ПРИЗОР: И летнал забот додека пеела!

Loading...

По првобитниот шок, американската пејачка Мама Ди брзо се снашла. Таа веднаш го свртела грбот кон публиката, го вратила забот на своето место и продолжила да пее како ништо да не се случило.Навистина може да се види сѐ и сешто на настапите на музичарите, но ова е реткост. Имено, на американската пејачка Мама Ди, на концертот ѝ испаднала горната единица.
Не се знае што е посмешно: дали нејзиниот израз кога сфатила што ѝ се случило, или погледот на девојката која е нејзин придружен вокал, која со натчовечки напори се воздржувала да не прсне од смеа.
Погледнете го смешното видео:Навистина може да се види сѐ и сешто на настапите на музичарите, но ова е реткост. Имено, на американската пејачка Мама Ди, на концертот ѝ испаднал

loading...
Loading...