Репортер му удри шлаканица на Ким Јонг Ун!

Loading...

Овој пакистански репортер, толку е навлезен во својата работа што недозволува никој да му попречи во истата. Ким Јонг Ун го исфрли од колосек, а репортерот него од кадарот но со шлаканица. 

Но оригиналната верзија  е како лутиот репортер наместо диктаторот удира дете и тоа додека оди во програма во живо.Овој пакистански репортер, толку е навлезен во својата работа што недозволува никој да му попречи во истата. Ким Јонг

loading...
Loading...