Решена мистеријата со смртта на брачниот пар милијардери

Loading...

Милијардерите, 75-годишниот Бери Шерман и неговата 70-годишна сопруга Хани, кои во декември биле пронајдени мртви во својата куќа, не извршиле самоубиство, туку биле убиени.Ова го утврдиле приватните детективи кои биле ангажирани од нивните деца.
Нивната сосетка вели дека не е изненадена од пресвртот во истрагата.
 
Ова го утврдиле приватните детективи кои биле ангажирани од нивните деца.
Нивната сосетка вели дека не е изненадена од пресвртот во истрага

loading...
Loading...