Решете се од лошото расположение за САМО 15 МИНУТИ!

Loading...

Нерасположени сте? Имаме решение за вас! Доколку сакате да го решите проблемот со незадоволството најдобро би било да ги примените следните инструкции.Што навистина ве мачи?
Анксиозни сте и тажни, но не сте сигурни поради што? Вратете се наназад неколку часа или денови. Вратете се со мислите се додека не го откриете она што навистина лежи испод вашето лошо расположение.
Избегнувате ли нешто?
Ако никако не можете да дојдете до коренот на проблемот запрашајте се дали постои нешто што самите не сакате да си го признаете. Можеби постојат некои проблеми кои се насобираат со месеци? Ако си признаете што е вистинскиот проблем ќе почувствувате големо олеснување уште пред да го решите.

Фокусирајте се на дишењето
Издишете и вдишете длабоко 10 пати. Дишењето може повторно да ја врати рамнотежата во нервниот систем.
Направете графикон торта
Нацртајте круг и ставајте црти за секоја работа која ве вознемирува. Самиот чин ќе ви направи визуелно да  ги разјасните проблемите и полесно да ги идентифицирате и да ги решите.
Пронајдете мирно место
Најдобро би било да пронајдете место каде можете потполно да се исклучите од се она што ви го стимулира мозокот и ќе ви ги однесе мислите. Што навистина ве мачи?
Анксиозни сте и тажни, но не сте сигурни поради што? Вратете се наназад неколку часа или денови. Вр

loading...
Loading...