Ресторан во РУСИЈА каде се ЈАДЕ од WC ШКОЛКИ!

Креативен ресторан е отворен во Русија, каде храната се сервира во WC школки. Покрај начинот на сервирање, станува збор за исклучително хигенски чист ресторан. 

Пронајдете не на следниве мрежи: