Ретро: Како настана брендот Кока-Кола во Македонија?

Да се потсетиме на нашиот спектакуларен Амди Бајрам!Нашиот еден и единствен Амди Бајрам. 
После оваа емисија ни Кока-колата не е тоа што беше! „Тогаш Кока-кола стана бренд во Македонија“.
Не се потребни дополнителни коментари, погледнете го видеото.Нашиот еден и единствен Амди Бајрам. 
После оваа емисија ни Кока-колата не е

Пронајдете не на следниве мрежи: